ZAUZIMAM POSEBNO MESTO U NJEGOVOM SRCU! Oglasila se Maja Marinković, pa Dalili poručila samo JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 22:55

"ZAUZIMAM POSEBNO MESTO U NJEGOVOM SRCU!" Oglasila se Maja Marinković, pa Dalili poručila samo JEDNO

Ljuta je

Kao plamen rasplamsala se vest o skandaloznoj svađi Filipa Cara i Dalile Dragojević, kada je on nju isterao iz kreveta. On je u toku svađe sa njom pomenuo da se Dragojevićka ponaša kao Maja Marinković, njegova bivša devojka, a Car je zbog agresivnog ponašanja, koje se u Zadruzi ne toleriše, kažnjen tromesečnim honorarom.

U toku današnje emisije, izbijale su razne svađe između ova dva zadrugara, koji su kroz svoju svađu nastavili da pominju Maju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinković.

Ovom prilikom, za domaći portal oglasila se i Maja Marinković, koja je bez dlake na jeziku prokomentarisala njihovo pominjanje njenog imena i to da li je Car nju "izbacio iz glave".

- Upućena sam u situaciju koje se dogodila, ja vidim da sam ja njemu i dalje u glavi, iako je on iz moje odavno izašao, a što se nje tiče, sve i da hoće da me iskopira, to je nemoguće, jer ja sam jedna i zauzimam posebno mesto u njegovom srcu - rekla je Maja kroz smeh.

Kada je reč o tome da je Dalila Dragojević "iskopirala" Maju Marinković u stajlingu, jer je Dragojevićka obukla Tarinu haljinu u jednoj od emsija, Marinkovićeva je imala da kaže samo jedno.

- Imate priliku da vidite, pa sami procenite. Ja se ne bavim lošim kopijama - zaključila je Maja za domaći portal.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.