ZAUVEK: Snimak Kije Kockar ZAPALIO internet - JA VOLIM...! Ne krije koliko joj nedostaje muž (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAUVEK: Snimak Kije Kockar ZAPALIO internet - JA VOLIM...! Ne krije koliko joj nedostaje muž (VIDEO)

Mnoštvo komentara i lajkova.

Kija Kockar stavila je tačku na brak sa Slobom Radanovićem nakon što su napustili "Zadrugu". Ipak, mnogi ne veruju da je ovo zaista kraj njihove ljubavi, a šta je o svemu što mu je Kija priznala rekao njen prijatelj Milan Milošević, saznajte OVDE.

Ćerka Vesne Zmijanac guzom zapalila Instagram: Devojke u Srbiji obožavaju OVAKVE ŠORTSEVE, a njoj stoji KAO SALIVEN!

Sara i Vojke otkrili svoju INTIMU! Snimak iz SPAVAĆE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SOBE će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

Kockareva nikada nije krila da i dalje voli Radanovića, a to se može primetiti i po nekim njenim postupcima. Ona vrlo često voli da na svom Instagramu objavi neku fotografiju ili poruku koju mnogi protumače kao da je namenjena Slobi, a snimak koji je sada objavila nema sumnje da je upućen baš njemu.

SEKA POMERILA GRANICU ROMANTIKE: Na današnji dan PRE 9 GODINA je počelo SVE - Pogledala sam i POMISLILA...

Naime, Kija se snimala na koncertu svetske zvezde Bijonse, održanom u Barseloni, a u pozadini je išla pesma "Forever young", poznata kao Kijina omiljena, i numera uz koju su njih dvoje plesali na venčanju. Da li je stjuardesa baš ovu pesmu objavila jer joj nedostaje suprug, ostaje da saznamo.

ODGOVORILA NA PROZIVKE! Karleuša isprozivala novi album Maje Berović, a ona joj ovako UZVRATILA - NISKO

❤️ (JA volim ovu pesmu)

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Jul 18, 2018 at 8:56am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.