ZAUVEK NAPUSTILA ELITU: Za njom se zatvorila vrata velelepnog imanja, a ovo je RAZLOG preranog odlaska

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 13:54

ZAUVEK NAPUSTILA ELITU: Za njom se zatvorila vrata velelepnog imanja, a ovo je RAZLOG preranog odlaska

Kao i mnogi drugi učesnici, priznala da je pritisak na psihu i želja za spoljnim svetom ogromna!

Anita Stanojlović, Nikola Lakić i Marijana Špirić bili su nominovani za izbacivanje, a Marijana je konačnom odlukom napustila Belu kuću.

Mnogi su se pitali zašto je ova lepa i pametna devojka imala tako loš plasman, a sada je ona progovorila o okolnostima.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, Marijana je Maši Mihailović detaljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objasnila situaciju zbog koje se nije zadržala duže u rijalitiju.

A post shared by RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

-  Zato što sam ćutala, što nisam bila toliko aktivna. Naravno, za sve to postoji razlog. Koliko god to zvučalo čudno, ja se stvarno tamo nisam pronašla. Ja sam, kako su me tamo okarakterisali, mutava - slika bez tona. Govorili su mi da mi je džaba što sam lepa kad ne znam da pričam. Ja prosto nisam želela da komentarišem određene teme. Šta me je interesovalo, to sam komentarisala, ali mnoge teme nisam želela da komentarišem. Poslednji period, recimo decembar, mi je baš teško pao. Mnogo mi je nedostajao spoljni svet - porodica, prijatelji... sve me je nekako stiglo, i smatrala sam da je tako najbolje. Nisam se osećala dobro, htela sam da se malo povučem. Nisam se pronašla tamo među tim ljudima - rekla je Marijana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.