Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2020, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAUSTAVITE SVE! IMAMO POBEDNIKA GODINE! Ani Korać se zbog ove BLAMČINE smeje CELA SRBIJA!

Ana Korać je tokom gostovanja u emisiji Amidži šou dobila pitanje iz opšteg obrazovanja i dala je odgovor zbog kog se svi smeju. Sadašnja zadrugarka je gostovala u emisiji pre nego što je ušla u rijaliti, a jedno od pitanja koje je dobila je kada je počeo Prvi svetski rat. Koraćeva je svoj odgovor zapisala The post ZAUSTAVITE SVE! IMAMO POBEDNIKA GODINE! Ani Korać se zbog ove BLAMČINE smeje CELA SRBIJA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ANA, NE PLAČI, DIGNI GLAVU! PROŠAO BIH SAD KROZ TV: David odlepio, ne može da podnese! Najavljuje ULAZAK u Zadrugu?

Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2020

Ana Korać je nedavno ušla u rijaliti “Zadruga”, ali bez svoje jače polovine, Davida Dragojevića. Nije mnogo prošlo, već je uspela i da se rasplače, što je Davidu naravno teško palo, pa se oglasio na svom Instagram nalogu. – Digni glavu, nemoj da plačeš zbog nekih koji se slade time što...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.