ZATVORSKA PISMA ZVEZDANA SLAVNIĆA - Ovo niste mogli da vidite: Isplivao video, šta se dešavalo van kamera

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 07:31

ZATVORSKA PISMA ZVEZDANA SLAVNIĆA - Ovo niste mogli da vidite: Isplivao video, šta se dešavalo van kamera

Evo kako zaista izgledaju pisma!

Milena Kačavenda, najbolja prijateljica Ane Ćurčić, gostovala je u jednoj od emisija "Amidži šou" te je tom prilikom donela i gomilu pisama, kako je rekla Zvezdana Slavnića, koje je on slao Ani Ćurčić dok je bio u zatvoru.

Video koji se pojavio na društvenoj mreži TikTok, pokazuje izbliza Zvezdanova pisma, kojih ima gomila, a kako je Ana već govorila, navodno u tim pismima su izvinjenja, kao i obećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slavnića, ali i dokazi o navodnom maltretiranju u spoljnom svetu.

Podsetimo, Ana je optužila svog višegodišnjeg partnera da ju je psihički, ali i fizički maltretirao godinama, kado i da nije smela da ga ostavi.

Ana je takođe govorila da postoji i njen dnevnik koji je vodila kako bi sebi "jednog dana spasila život" kao i da u tom dnevniku postoje dokazi o pomenutom nasilju.

Video koji je objavljen na TikToku je snimljen pred snianje "Amidži šou" programa, gde se vidi Milena Kačavenda koja se obuva i sprema za emisiju, a u jednom trenutku se zumiraju i jasno vide pisma Slavnića.

Ceo video, pogledajte u snimku ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.