ZATEČENA! Gledalac želeo da Ivani pokloni PRASE, pa se dotakao njene BUDUĆE profesije i ŠOKIRAO SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 08:57

ZATEČENA! Gledalac želeo da Ivani pokloni PRASE, pa se dotakao njene BUDUĆE profesije i ŠOKIRAO SVE!

Ovo niko nije očekivao...

 Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" su bili bivši učesnici "Zadruge 3", Ivana Šopić, Lepi Mića i Mirko Gavrić.

 U toku emisije je u jednom trenutku prikazan prilog svađe Miljane Kulić i Mirka Gavrića.

- To je Miljana, čim joj ne posvetiš pažnju ona tako. Rekao sam joj da ćemo biti samo drugari i da neće biti više ništa - prokomentarisao je Mirko prilog.

U program se potom uključio gledalac Braca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Batajnice koji je imao spremna pitanja za Ivanu Šopić.

- Do mene je došla informacija, da tražite prasiće. Preneli su mi neki naši poznanici, ja imam domaćinstvo, hoću da vam poklonim, ako mi otkrijete razlog zašto tražite prasiće. Vaša kuma je danas tražila prase, ispričajte šta želite. Ivana, još jedno pitanje, da li volite slatkiše? Koji vam je omiljeni sladoled? King, imamo "king" i imamo "rumenka". Ivana, da li imate ponude da se oprobate kao voditelj na srpsko-romskim svadbama?

- Ne znam o kakvom je prasetu reč, ne znam na šta aludirate. Volim slatkiše. "King" mi je omiljeni sladoled. Imam ponude, zvali su me da najavljujem mlade i mladoženje, za sada se neću baviti time.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.