ZASTRAŠILI SU UČESNIKE! Osmakčić udario na PRODUKCIJU i MILANA: Optužio ih da se bave LAŽIMA i IZMIŠLJANJEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 23:11

"ZASTRAŠILI SU UČESNIKE!" Osmakčić udario na PRODUKCIJU i MILANA: Optužio ih da se bave LAŽIMA i IZMIŠLJANJEM!

Oglasio se prvi put na ovu temu

Bivši zadrugar Marko Osmakčić našao se u centru skandala kada je njegova porodica lažirala smrt oca, Franje Osmakčića, kako bi on izašao iz "Zadruge".

Marko je svakodnevno na svom Instagramu kačio raznorazne slike i snimke, ali pravi razlog napuštanja rijalitija nije navodio. Posle duge medijske ćutnje, Osmakčić je podelio je snimak na kom priča šta se sve zapravo događalo u pomenutom rijalitiju.

On je žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udario je na produkciju i Milana Miloševića rekavši kako izmišlja neke stvari.

- Pink se bavi rovcima i lažima jer dođe Milan i iz čista mira izmisli neke stvari, a to se ne sme reći jer protiv produkcije ne smeš ništa da kažeš jer ti sledi kazna. Oni su zastrašili učesnike da se ti ne smeš ni suprotstaviti niti pravu istinu iznositi. Ja sam je pokušao iznositi koliko god sam mogao. Ja sam tamo penio, vapio, koliko god sam mogao.

Kako će produkcija reagovati na ovo i da li je to što Marko priča istina ostaje nam da saznamo.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.