ZAŠTO VIŠE VOLIŠ ZVEZDANA?! Raskrinkao Zoricu Marković, svađa zatresla imanje - Na mene si krenula đonom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 16:48

"ZAŠTO VIŠE VOLIŠ ZVEZDANA?!" Raskrinkao Zoricu Marković, svađa zatresla imanje - Na mene si krenula đonom!

Haos ne prestaje!

Rijaliti učesnik, Mikica Bojanić želeo je da čuje od zadrugarke Zorice Marković zašto ga nije štedela kao što je to uradila sa Zvezdanom Slavnićem.

Zašto više voliš Zvezdana od mene? - pitao je Mikica.

- Ja ne volim nikoga. Ti si mi draži, poštujem vas, kolega si mi - rekla je Zorica.

- Ti si na mene odmah krenula đonom, da li zbog mene ili Miloša, dobro. Meni se rekla svašta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pred svima htela da me poniziš. Ja tebe štedim jako. Zvezdan ulazi, ulazim i ja, na mene si udarila đonom, a Zvezdanu sa strane rekla da se aktivira - pričao je Bojanić.

- Ja sam i tebi htela dobro. On je najnormalniji od Bojanića, a ti(Mića) mu glumiš lažnog prijatelja - poručila je pevačica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.