ZAŠTO SI TO JAVNO STAVIO?! Internet se usijao zbog Sanijevog klipa nastalog u KOZMETIČKOM SALONU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 19:22

"ZAŠTO SI TO JAVNO STAVIO?!" Internet se usijao zbog Sanijevog klipa nastalog u KOZMETIČKOM SALONU! (VIDEO)

Da li je realno?

Sani Ibraimov, član sastava "Trik FX", izazvao je lavinu podeljenih komentara poslednjim video zapisom koji je postavio na TikTok-u.

Popularni pevač je pokazao kako mu sređuju obrve prilikom posete kozmetičaru.

- Vreme je za obrve, mi muškarci isto radimo tretman. Kako izgleda sve, videćete – poručio je Sani, dok je video izazvao komentare koje i nije očekivao.

- Muškarci čupaju više obrve od žena  /  Nema ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gore od ovoga kada muškarac čupa obrve  /  Što si ovo javno stavio? - glasili su komentari ispod videa na TikToku.

Međutim, bilo je i onih koji su im se usprotivili, poručujući da je "21. vek" i da je "sasvim normalno i prihvatljivo da i muškarci žele da budu lepi i negovani".

Pogledajte:

#music #lifestyle #love #beautiful #cosmetics #trikfx #lifestyle #man beaut

♬ original sound - sandzi fx

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.