Izvor: iYupi.com, 12.Okt.2010, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO SE SANDRA MELJNIČENKO NIKADA NEĆE RAZVESTI!?

Na američkom sajtu koji se bavi svim mogućim pitanjima i problemima koji se tiču razvoda i brakorazvodnih parnica (www.divorcesaloon. com) nedavno je objavljen duhovit članak pod nazivom "Deset razloga zbog kojih se Sandra Meljničenko nikada neće razvesti od Andreja“. Osim što je navedeno da je ruski milijarder pametan, zgodan i, naravno, bogat, "pisac“ je kao jednu od bitnih stavkih naveo i to

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto se Sandra Meljničenko nikada neće razvesti

Izvor: Svet, 12.Okt.2010

Na američkom sajtu koji se bavi svim mogućim pitanjima i problemima koji se tiču razvoda i brakorazvodnih parnica (www.divorcesaloon. com) nedavno je objavljen duhovit članak pod nazivom "Deset razloga zbog kojih se Sandra Meljničenko nikada neće razvesti od Andreja".

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.