ZAŠTO JE NE KAŽNJAVAŠ SE*SOM? Tomović savetovao Zolu ŠTA da radi s Miljanom Kao dete... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZAŠTO JE NE KAŽNJAVAŠ SE*SOM?" Tomović savetovao Zolu ŠTA da radi s Miljanom "Kao dete..." (VIDEO)

Smišljali su pravo rešenje...

Nakon sastanka za crnim stolom, gde su se Miljana Kulić, Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola posvađali, Vladimir Tomović je sa Miljaninim dečkom izašao u dvorište da popriča o trenutnoj situaciji.

On je savetovao Zolu kako da se ponaša sa Kulićkom, a jedno od rešenja je bilo da joj uskraćuje se*s.

- Svaki put je ona potencirala svađu. Neću da stajem na stranu ni Janjuša, ni ove, ali ću da budem objektivan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da kažem da je ona kriva za njihov odnos. Ti moraš da budeš njen mentor. Ne možeš da balansiraš između nje i prijatelja, oni nakon ovih reči ne mogu biti prijatelji - rekao je Tomović.

- Ja pokušavam već 3-4 dana, pričam s njim, pričam s njom - odgovorio je Zola.

- To ne može - rekao je Vladimir i dodao da je njihov svaki problem rešavao se*s i da Zola treba da joj ukine isti kada se ona ne ponaša kako treba.

- Zašto je ne kažnjavaš se*om?

- Ma nemamo već...

- Nemate već i ona crkava, zašto je ne kažnjavaš time. Nisi danas bila dobra, pa kao dete zvečku. Kao kad se vaspitavaju deca, nema zvečke, nema lopte, nema se*sa mila moja. Pa ako nisi onakva kakva treba da budeš, neću da vrištim na tebe, neću da te bijem, neću da skačem, ali ću da ti ukinem to - rekao je Vladimir.

Evo šta su još pričali:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KULIĆKA ZAJECALA, PA PRIZNALA: Nakon SUKOBA sa Zolom, Miljana i Marija NAPUŠTAJU RIJALITI? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Otvorila dušu...Miljana Kulić je tokom noći isprovocirala Marka Janjuševića Janjuša i uvredila ga spomenuvši mu ćerku u negativnom kontekstu. Zbog ovoga je košarkaš pobesneo, te je siktao celu noć...Janjuš je napustio Belu kuću, a zadrugari su ga tešili. U jednom trenutku mu je prišla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.