ZASLUŽILA SAM BOLJU POZICIJU U FINALU! Aleksandra o odnosu sa Dejanom! Otkrila da li su se uopšte čuli

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2022, 00:34

"ZASLUŽILA SAM BOLJU POZICIJU U FINALU!" Aleksandra o odnosu sa Dejanom! Otkrila da li su se uopšte čuli

Evo šta je rekla!

U toku žurke u ime završetka pete sezone rijalitija "Zadruga" na kojoj su se pojavili mnogi bivši učesnici, među njima je bila i Aleksandra Nikolić, koja se pojavila bez dečka Dejana Dragojevića, koji je protekle noći proglašen za pobednika.

Ona je progovorila o odnosu sa Dejanom i kako su se rastali nakon proglašenja pobednika:

- Došla sam sa najboljim drugom i njegovom devojkom. Dejan je u emisiji. Naravno da smo se čuli, čuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo se jutros - rekla je Aleksandra.

- Očekivala sam višu poziciju na kraju, jer sam ja to zaslužila, imam sve kvalitete. Šalila sam se kada sam rekla daću Dejanu uzeti pola nagrade, ne treba mi neka potroši na sebe i na svoju porodicu - rekla je Aleksandra, a šta je sve otkrila o odnosu sa Dejanom nakon superfinala, pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.