Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZARADILA GA JE UČEŠĆEM U “ZADRUZI”: OVAKO IZGLEDA LUKSUZNI STAN LUNE ĐOGANI OD 120.000 EVRA! FOTO

Pevačica i pobednica “Zadruge 2” po izlasku iz ovog rijalitija započela je život na novoj adresi. Luna Đogani je letos napustila stan njene majke Anabele Atijas u Skojevskom naselju i počela da živi u svom stanu na Novom Beogradu. Ovaj stan je Luna kupila zahvaljujući honoraru koji je zaradila učešćem u dve sezone “Zadruge”. Kako The post ZARADILA GA JE UČEŠĆEM U “ZADRUZI”: OVAKO IZGLEDA LUKSUZNI STAN LUNE ĐOGANI OD 120.000 EVRA! FOTO appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“NINA JE NAJGORE PROŠLA!” ANABELA POVUKLA RADIKALAN POTEZ KAKO BI SPASILA LUNINU SESTRU!

Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2019

Pevačica Anabela Atijas i članovi njene porodice mnogo su ružnog doživeli toko dve sezone rijalitija “Zadruga” u kojima je učesnik bila njena ćerka Luna Đogani. Kako su već u javnosti pričale i ona i Luna, njihova porodica trpela je razne osude i neprijatnosti, između ostalog, i Anabelina...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.