ZAR TRUDNA OVO DA RADIŠ?! RIZIKUJEŠ ŽIVOT NEROĐENOG DETETA! Javnost osudila Taru Simov nakon izlaska IZ BOLNICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 07:45

"ZAR TRUDNA OVO DA RADIŠ?! RIZIKUJEŠ ŽIVOT NEROĐENOG DETETA!" Javnost osudila Taru Simov nakon izlaska IZ BOLNICE

Buduća mama ne odustaje od svojih navika

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov broji sitno do porođaja, a svaki segment njene trudnoće bio je medijski propraćen. Mlada zadrugarka je u početku bila uplašena i nesigurna, te je više puta istakla da se plaši za svoj plod.

Ona je putem svog Instagram naloga objavila da nosi devojčicu. Čak četiri meseca je bivša zadrugarka krila od javnosti da je u blagoslovenom stanju jer je trudnoća bila rizična, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa svojim izabranikom Danilom se borila da beba ostane zdrava. Kada se stanje stabilizovalo, tada su rešili da podele ove najlepše vesti sa svojim fanovima na Instagramu.

Međutim, malo je reći da je ona jedna aktivna trudnica, a pažnja joj neverovatno prija. Posebnu pažnju medija ona je skrenula u momentu kada je završila u bolnici. Tara je tada bila u sedmom mesecu trudnoće, a dan pre proslave svog rođendana, završila je u bolnici.

Ona je hitno primljena u GAK "Narodni front", a potom je otkrila šta se tačno dogodilo i kako se sada oseća.

- Jeste tačno da se to dogodilo, iako sam se trudila da prikrijem. Kasno u noć hospitalizovana sam zbog tih prvih kontrakcija, koje su malo ranije krenule nego što bi trebalo. Ali što se kaže, ne damo se ni bepče, ni ja. Trenutno je sve u redu. Određeno mi je strože mirovanje. Sve je malo komplikovanije, ali s verom u Boga biće sve dobro - rekla je ona i dodala da se njen partner Danilo bio veoma zabrinuo zbog svega.

Ova vest je dosta uzdrmala javnost, a potegla se priča da je to zbog toga što zadrugarka ne odustaje od svog poroka. Kako je i sama priznala, veliki je nikotinski zavisnik.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Na mnogobrojne komentare koji su se mogli čuti u toku Aninog lajv obraćanja, da joj cigarete u trudnoći ne trebaju, ona je odgovorila na veoma šaljiv način, te je čak snimila video gde je jasno rekla "Ja ću pušiti dok ne crknem".

- "Tara, kako to da pušiš dok si trudna", "Da li se brineš da ćeš da oštetiš plod", " Zar trudna ovo da radiš?! Rizikuješ život nerođenog deteta", "Tara, legendo", "Mnogo si luda" - glasili su neki od komentara.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Čak 25 odsto trudnica u Srbiji puši, što je zaista zabrinjavajući podatak imajući u vidu da svako uvlačenje dima u pluća automatski dovodi štetne materije do bebe. Buduća majka čak ne mora da bude aktivni pušač tokom trudnoće, dovoljno je da je često u društvu onih koji puše i da pasivno udiše vazduh zasićen dimom cigaretama. U takvim situacijama često se dešava da dete ima niz problema koji se na prvu loptu nikako ne mogu dovesti u vezu za pušenjem: stalna borbu za povećanom telesnom težinom i neobuzdan karakter zbog oštećenja limbičkog sistema. Deca majki pušača su začuđujućem, izuzetno visokom procentu sklona raznim vrstama zavisnosti. Iako tokom dojenja do bebe preko mleka stigne manje štetnih materija iz alkohola i cigareta nego kada je u materici, ove poroke treba po svaku cenu izbegavati i posle porođaja. Jer, u majčino mleko se luči najveći broj materija koje unese u organizam.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.