ZAR NA NJENE OČI? David PIPKAO Lunu... Pao i POLJUBAC? Aleks će IZGORETI od muke kad sazna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAR NA NJENE OČI? David PIPKAO Lunu... Pao i POLJUBAC? Aleks će IZGORETI od muke kad sazna! (VIDEO)

Nevaljali.

Bela Kuća je više puta bila ne samo dom za zadrugare, nego i mesto ispod čijeg "krova" su se rodile mnoge ljubavi ali su brojne i "pukle". Iako su više puta negirali da među njima postoji nešto više od prijateljstva, Luna Đogani i David Dragojević su definitivno jedna od "skandal priča" koje privlače pažnju šta god da urade.

UŠAO U ZADRUGU I ODMAH SE LJUBIO SA LUNOM? Au... Kakva strast! Moraće da PLATI KAZNU od 500.000 evra?

ŠOK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << IZJAVA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Dojadilo mi je SVE! Nemam više živaca, sve je LAŽNO! Sve ostavila u ČUDU

ZOVE JE SAMO IZ KORISTI?! Andrijana otkrila Đeksonove najveće LAŽI - Pričao je da je VOLI, a sada...

 S obzirom na to da njih dvoje imaju blizak odnos i da su mnogi komentarisali da između Đoganijeve i Dragojevića postoje i emocije koje premašuju one prijateljske nije ni čudo što svakodnevno daju povoda da se o njima stekne takav utisak.

Naime, u toku današnjeg dana dok su sedeli u dnevnoj sobi, David je uprkos činjenici da je sedeo pored svoje devojke Aleksandre Subotić, pipkao Đoganijevu po nozi, poslao poljubac i uputio nežan kompliment.

- Oko moje lepo. - rekao je David i time šokirao gledaoce koji su i pre ovoga tvrdili da on gaji simpatije prema blogerki.

David je davao savete Luni, govoreći joj da se ne peca ni na kakve provokacije, i da mu je neizmerno drago što se oni (kao trojka) druže.

NJEGOVA LJUBAV BOLI! Auuu.... Miki UGRIZAO Rebeku za UVO: Ona VRIŠTALA - Ajooooj! (VIDEO)

MATORA NIJE LEZBEJKA! "Sanjala sam muškarca, trljala sam se o krevet!" (VIDEO)

- Nisi svesna koliko je meni drago što moja pufna ima sa kim da popriča i da je neko razume. - rekao je Dragojević i odmah krenuo da ljubi Aleksandru iako je minut pre toga pipkao Đoganijevu po nogama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.