ZAR I TO RADI? Sale Tropiko uhvaćen NA DELU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAR I TO RADI? Sale Tropiko uhvaćen NA DELU! (FOTO)

Auh!

Za mnoge muškarce generalno, a posebno za one koji se bave javnim poslom važe predrasude da ne rade a ma baš ništa od kućnih poslova, a da to nije uvek istina dokazao je Aleksandar Sale Cvetković, koji je odlučio da pomogne svojoj supruzi i očisti podove u njihovom porodičnom domu.

A post shared by Jovana Pajic (@jovanapajic) on Jun 16, 2017 at 5:13am PDT

Frontmen "Tropiko benda" uzeo je džoger u ruke i krenuo da riba, a ovaj prizor bio je simpatičan Jovani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pajić, pa je rešila da ga brže-bolje usnimi i pokaže svima kakvog muža ima.

Sale nije ni slutio da ga Jovana snima, a njegov izraz lica kada je shvatio da će sve završiti na društvenim mrežama nasmejao je mnoge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.