ZAR BRATOVU DEVOJKU! Pogledajte SAMO kako je Dejan ispipao Aleksandru PO guzi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAR BRATOVU DEVOJKU! Pogledajte SAMO kako je Dejan ispipao Aleksandru PO guzi! (FOTO)

Na bazenu...

Iako se isprva mislilo da stiže samo na žurku, sinoć je ravnopravan učesnik rijalitija "Parovi" postao Dejan, rođeni brat Davida Dragojevića, koji sa devojkom Aleksandrom Subotić gotovo svake večeri ima seks pred kamerama.

Videlo se od početka da je Dejan spreman za provod i žurku, kao što je uostalom i izjavljivao.

Posebno je napominjao da jedva čeka da se sve preseli na bazen gde može da bude svega Sinoć je u vilu Parova ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejan, Davidov rođeni brat. On je već pri ulasku u rijaliti najavio da očekuje lom i da jedva čeka da se žurka preseli na bazen.

Pominjao je i Dalilu kao potencijalnu metu - to je i uradio! U više navrata su izazovno plesali pripijeni jedno uz drugo...

Međutim, ono što niko nije mogao da očekuje, je da će Dejan dohvatiti i devojku njegovog rođenog brata Davida. Ona i Dalila su igrale pored njega, okrenute leđima, a on je nekoliko puta rukom posegao ka zadnjici Ljubine kćeri.

Prvo neprimetno, ovlaš, ramenom...

Potom se izbezobrazio i krenuo je u konkretnije dodire.

A onda je rešio i da ošacuje pogledom i krene ka njoj otvorenom šakom.

Šta će se na kraju izroditi u vili "Parova"? Zar da na brata brat udari...

Pogledajte u našoj galeriji zanimljive momente Aleksandrinog boravka u vili "Parova":

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.