ZAPROŠENA NA ROĐENDAN: Udaje se Jelena Kostov!

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2014, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPROŠENA NA ROĐENDAN: Udaje se Jelena Kostov!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Jelena Kostov se udaje! Kako SCANDAL! saznaje pevačica je zprošena juče na svoj rođendan! Ona je od dečka Miljana dobila prsten i šampajac pa je pala i veridba, a datum svadbe par će odrediti ovih dana.

Pevačica je u vezi sa Milajnom tri godine i do sada nisu imali nikakvih problema. Bar ne u jvnosti. On radi kao član žandarmerije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a Kostovka je pričala da su oni pravi muškarci, ali i prave mace i najbolji momci. Pre samo nekoliko meseci ona je izjavila da jedva čeka da bude zaprošena:

- Imam 30 godina i kažu da je vreme za udaju. Priznajem da sanjam o venčanici i svadbi, i Miljan to zna, ali ume da me pita kako mi te ceremonije nisu dosadile posle toliko svadbi na kojima sam pevala. Ali nije isto gledati i biti akter. Inače, ja obožavam svadbe i sa najvećim žarom pevam mladencima.

Miljan je ipak poslušao i uslišio njene želje. I odabrao je da je zaprosi na rođendan. Mi im čestitamo!

A u najnovijem broju SCANDAL!-a prčitajte šta Ljubina majka priča o svojoj bdućoj snajki Nataši Bekvalac! Stanija u Americi širi biznis a u novom broju SCANDAL! – a pročitajte i sve o tome. A šta vas još očekuje u najtiražnijem tabloidu u regionu pogledajte OVDE!

Najnovije fotke i vesti i na našim profilima na društvenim mrežama Instagram.com/scandalmagazin i Twitter.com/scandalmagazin


Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milica Todorović: Yankoo sprema pesmu za Dženifer Lopez, ja pevam demo!

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2014

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content..Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content..Samo pred kamerom SCANDAL!-a Milica Todorović i MC Yankoo rešavaju problem oko kašnjenja na snimanja emisija. Pred Yankov odlazak na turneju oni su snimali dve emisije na Grandu. Jednom je kasnlo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.