ZAPOSTAVIO SAM PORODICU, DOK JE ON SPAVAO: Bukti rat između Desingerice i Pljugice

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 17:35

"ZAPOSTAVIO SAM PORODICU, DOK JE ON SPAVAO": Bukti rat između Desingerice i Pljugice

Zaratili doskorašnji prijatelji i saradnici!

Dragomir Despić Desingerica oglasio se nakon što je Luka Bijelović Pljugica istakao da saradnje među njima više neće biti.

Tim povodom pozvali smo Despića koji je bio vidno razočaran i šokiran onim što je Pljugica izjavio u podkastu u kom je gostovao.

Rekao je kako njemu odgovara, stvari koje nisu istina. Ako je hteo da priča o tome, mogao je da kaže kako stvarno jeste, a ne da priča u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju korist - rekao je Despić.

- Druga stvar, kad on bude sedeo od početka do danas za kompom i radio pesme i edit za spotove, radio sve, a ne bio kod kuće da spava, onda će se nešto i pitati, jer sam ja taj koji je sedeo noćima i danima i radio, a porodicu sam maksimalno zapostavio zbog karijere, dok je on spavao - dodao je Desingerica.

Mnogo sam realan i ispravan lik i ne radim krindž stvari, ne prikazujem ljudima nešto što nisam. Taj dečko priča o cepanju majica, a nikad nijednu nije pocepao! Ježim se takvog krindža iz emisije, meni se želudac okreće... Nemaju na profilu veću krindž emisiju od te - zaključio je.

Podsetimo, da je razlaz Deisngerice i Pljugice na pomolu Telegraf.rs je objavio u noći između 6. i 7. oktobra, kada su se odvojeno pojavili na koncertu Nućija i Vojaža u Hangaru u Luki Beograd.

On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji - kazao je tada Desingerica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.