ZAPOČELI RAT! Gagi se oglasio OČAJAN zbog paljenja Luninog butika - Pustite je da ŽIVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPOČELI RAT! Gagi se oglasio OČAJAN zbog "paljenja" Luninog butika - Pustite je da ŽIVI!

Ne zna više šta da radi...

Danas je odjeknula vest koju je plasirala sama Luna Đogani obraćajući se svojim fanovima, da je njen butik koji je sinoć otvorila, zamalo uništen.

ŠTA LI ĆE JK DA JOJ ODGOVORI: Ljupka Stević otkrila ŠTA misli o Karleuši - žene koje imaju MU*A

(VIDEO) Ova Stanijina fotka će vas PRENERAZITI! Dugo je nije bilo u javnosti, a sad ISPLIVALO... Gospode!

>

>

Prema Luninim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečima u butik su upala dva mladića, nepoznata javnosti, koja su maltretirala radnice u prodavnici, da bi se na kraju ispostavilo da su u pitanju fanovi Kije Kockar. Blogerka nije krila šok i bes, a sada se oglasio i njen otac Gagi Đogani i u svom saopštenju oštro osudio sve što se dogodilo.

AU, KAKVA PROSIDBA: Udaje se najlepša Grandova pevačica? Pohvalila se na Instagramu (FOTO)

- Danas su dva punoletna "mangupa" upala u Lunin butik i maltretirali devojke koje su tu zaposlene. Ispostavilo se da su Kijini fanovi, a Lunini hejteri. Ljudi moji, Zadruga se završila pre skoro mesec dana! Vratite se svojim životima. Prestanite da širite mržnju i rat sa interneta prenosite na ulice! Da li je moguće da svoj život ne možete sami da osmislite, već se i dalje ponašate po šablonu rijalitija?! Okrenite se sebi! Živite i pustite druge da žive! - napisao je Gagi.

IMAMO NASLEDNIKE! Marija Šerifović ne može da sakrije sreću, čestitke samo pljušte! (FOTO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.