ZAPLAKALA ZBOG NJEGA! Rialda POLUDELA zbog Kenanovog nemarnog ponašanja, ONA joj pružila PODRŠKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 03:01

ZAPLAKALA ZBOG NJEGA! Rialda POLUDELA zbog Kenanovog nemarnog ponašanja, ONA joj pružila PODRŠKU! (VIDEO)

On nije znao da ona plače!

Nakon snimka na kojem Rialda Karahsanović plače jer joj se sve skupilo , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od nje same.

- Ma to je bila situacija kada sam ja jurila da se presvučem,pa da mu spremim da jedem. On je takav, ja sam sa njim pričala već o tome. Mene je pogodilo to što sam ja njemu rekla da mi donese sve što mi treba, a on se naljutio i rekao da neće ni da jede. Ja stalno mislim na njega. On meni kaže da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde druge okolnosti, ne deluje to tako - rekla je Rialda.

- Ma ja ne znam šta je ovo bilo, nisam ja rekao ništa loše za to. Skulja se i meni pa ne plačem - rekao je Kenan.

- Ma ja sam takva da ne volim da pričamo o našim problemima, mi to sami radimo. Meni je čudno što se toliko prepadne partnerstva - rekla je Rialda.

- On je jako sebičan, ja vidim neke stvari gde on spremi sam sebi , a nju zaboravi. Ona je bila presrećna kada je on njoj spremio salatu. Njoj znače te sitnice - rekla je Erimna.

- Mene nije sramota, ja samo ne volim da se priča o tome. Ja nisam znao da ona plače - komentarisao je Kenan.

- On nije osoba koja se gura da sprema ručak, sramota ga je bilo za Đuskoviziju kada smo spremali nastup - dodala je Rialda.

- Ovo nije sitnica, Kenan je samoživ lik, on sam šeta, sam radi, sam sprema. Ali ako se već ovo dešava, ja me bih dozvolila da bude takva - rekla je Matora.

- Ona se stvarno trudi da bude i domaćica i dama, nemam reči za to. A on se ušuškao u njeno naručje, ona radi sve za njega, brani ga pred svima, ona je sjajna iskreno. Kenana obožavam, ali ona je takva prema njemu, daje sve od sebe, a on nije takav prema njoj. Rialda drži do sebe - rekla je Nadica.

- Meni deluje da kod njega nema volje, ali to se menja kad tad. Rialda radiš sve zbog njega, zbog osobe do koje ti je stalo. To treba da ima i Kenan, ali meni ne deluje da je njemu stalo. Stavar je osećaja - pričao je Đedović.

- Nas dvoje smo skoro 5 meseci, svi nam govore da je to smejurija. Meni je van pameti da ja dokzujem da je i njemu i meni stalo. Meni je sad postalo teško jer ja ne želim da pričam po ćoškovima, niti da ikoga blatim, jer to nije veza - rekla je Rialda.

- Ja nisam to tako shvatio, ja i ona imamo baš lep odnos o svemu, sada mi nije jasno što ona sada plače - rekao je Kenan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Da li je Ša zaslužio da ga žena ostavi?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NA KOJIM SI TI DROGAMA?!" Ša POLUDEO nakon što je Tara rekla da bi se UDALA ZA NJEGA pred MILIONIMA

Rialda Karahasanović Kenan Tahirović Ermina Pašović Nadica Zeljković rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.