ZAPAMTI, LEA, NEMOJ DA TRPIŠ, NEMOJ DA ŽIVIŠ LAŽNO! Jovana Jeremić uputila srcecepajuću poruku svojoj ćerkici

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 14:06

"ZAPAMTI, LEA, NEMOJ DA TRPIŠ, NEMOJ DA ŽIVIŠ LAŽNO!" Jovana Jeremić uputila srcecepajuću poruku svojoj ćerkici

"Majka zbog tebe pomera planine."

Voditeljka televizije Pink, "Novog jutra", Jovana Jeremić jako je vezana za svoju ćerku Leu.

U susret njenom rođendanu, Jeremićeva je objavila zajedničke fotografije, a u opisu prelepih fotografija majke i ćerke joj uputila savete zlata vredne:

- Sve što bih napisala, oštetilo bi emociju. Neću. Ne postoji nemoguće. Sve je moguće, pre ili kasnije. Majka zbog tebe pomera planine. Prava ljubav je to. Ja samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako volim. Ili volim ili ne volim. Nema između. Nema na pola. Nema tajno. Nema osrednje. Ne može. Sve ili ništa. Ništa je uvek bolje od polu sve! Zapamti, Lea! Uvek budi iskrena i svoja. Živi u skladu sa sobom. Nemoj da trpiš. Nemoj da živiš lažno.

- Zaj*bi porodice gde tata vara mamu, mama vara tatu, a za Instagram su srećna porodica. To su, Lea, hodajući mrtvaci. Duše im se ne ljube.U životu ćeš imati onoliko porodica koliko njih može da stane u tvoje srce.To je mera stvari i sreće. Majka je uvek tu i svojim primerom će ti pokazati da živiš jer život je jedan , ali da ga živiš iskreno i u punom intenzitetu -zdravo, postojano i temeljno! Tvoja majka Jovana, u susret 24.8, Leinom rođendanu. - napisala je Jovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.