ZAPALILI ŠPANIJU: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u nikad viđenom izdanju! Lumpovali celu noć (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 12:26

ZAPALILI ŠPANIJU: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u nikad viđenom izdanju! Lumpovali celu noć (FOTO)

Cecina naslednica i fudbaler pokazali kako se provode!

Pevačica, Anastasija Ražnatović je već neko vreme u Španiji i boravi kod svog dečka Nemanje Gudelja, a sudeći po društvenim mrežama, njih dvoje se ne odvajaju.

Kako je aktivna na Instagramu, ona neretko deli detalje svog privatnog života, pa je tako juče otkrila da su bili na tradicionalnoj fešti u Sevilji, gde su se celu noć provodili.

Ražnatovićeva je blistala u crvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << haljini sa velikim belim cvetom u kosi i crvenim karminom, pa nije ni čudo što je svima ličila na pravu Španjolkum dok je njen partner bio u odelu, raskopčane košulje i sa maramom na glavi.

Podsetimo, Cecina naslednica neće dolaziti u Srbiju neko vreme kako bi lakše dobila papire u Španiji.

- I ona je sve vreme sa nama. Njoj je mnogo teško i žao što nije u prilici da bude sa nama. Već sam Vam rekla razloge, zato što čeka papire, ne može da izađe iz zemlje. Čuli smo se više puta sa Nemanjom i Anastasijom, sve vreme smo bili na vezi - rekla je pevačica na proslavi rođenja Veljkovog i Bogdaninog sina Krstana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.