ŽAO MI JE ŠTO NEMAM DETE Gastoz otkrio šta ga najviše boli, pa PRIZNAO da ima SUICIDNE MISLI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2021, 19:11

"ŽAO MI JE ŠTO NEMAM DETE" Gastoz otkrio šta ga najviše boli, pa PRIZNAO da ima SUICIDNE MISLI!

Nikad emotivniji!

Nenad Marinković Gastoz je naš prvi jutjuber, bivši učesnik rijalitija i jedan od najaktuelnijih ličnosti u medijima.

Gostujući u jednoj emisiji, Gastoz je pričao o svom životu, novitetima, turbulentnim odnosima sa svojim emotivnim partnerkama.

Međutim, on se prisetio i svog detinjstva koje ga je inspirisalo da i danas niže uspehe, a na pitanje o čemu je maštao kad je bio mali, jutjuber je odgovorio veoma emotivno:

Objavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dijeli #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official)

- Pričao sam sa Tozlom o tome, njegov tata je rekao čim oseti prvi aplauz to će biti to. I stvarno je tako. Prvi aplauz je nešto neverovatno. Kad sam bio kao klinac na kastingu u pozorištu prijavio sam se i kad sam dobio prvu ulogu pao je prvi aplauz. Prvi jutjuber, prvi put uđem u rijaliti i pobedim, prvu pesmu izbacim odmah bude hit. Jedino mi je žao što dete nisam napravio iz prve… Motiviše me kad sam u centru pažnje, volim publiku. Kad sam sam, imam suicid – rekao je kroz smeh Gastoz.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.