ŽAO MI JE MOG NENADA, SA VANJOM SE NE ČUJEM: Otac od Ša se prvi put oglasio i rekao šta mu je na duši

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 18:05

"ŽAO MI JE MOG NENADA, SA VANJOM SE NE ČUJEM": Otac od Ša se prvi put oglasio i rekao šta mu je na duši

Podržao sina!

Reper Nenad Aleksić Ša nakon samo mesec dana braka razveo se od influencerke Vanje.

Razlog rastanka sada već bivši par nije želeo da otkrije javnosti, a tim povodom oglasio se njegov otac, Zoran Aleksić i istakao da podržava svog sina.

- Koliko sad ja imam pravo da bilo šta pričam? Podržao sam Nenada. Ovog puta je ispao korektan i moram da stanem na njegovu stranu. Popravio se kao osoba. Žao mi je što se sve tako dogodilo, ali ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se njemu ne mešam - priča otac repera i otkriva:

- Čuo sam se sa Nenadom nakon razvoda, ali nisam pitao šta je razlog i ne želim da se mešam. On će o tome pričati, ako želi. Drago mi je bilo kad god sam ga video sa Vanjinim detetom, jako se lepo ponašao prema njenom sinu. I vidim da ga u ovoj situaciji ljudi podržavaju - rekao je Zoran Aleksić.

On je istakao da nije bio preterano blizak sa bivšom snajkom, kao i da se nakon rastanka nije čuo sa njom.

- Ne čujem se sa Vanjom nakon svega što se desilo, ali smo uvek bili u korektnim odnosima. Nismo se Vanja ni ja preterano viđali, poslednji put možda i na svadbi. Ne sećam se. Ponoviću opet, drago mi je što je Nenad u svemu ispao fer i uvek ću ga podržati u takvim momentima, jer se popravio maksimalno - zaključuje Zoran Aleksić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.