ZANEMEO OD ŠOKA! Dejan od učesnice saznao za STANJE NJEGOVE MAJKE Kajaće se celog života (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2021, 18:14

ZANEMEO OD ŠOKA! Dejan od učesnice saznao za STANJE NJEGOVE MAJKE "Kajaće se celog života" (VIDEO)

Nije mu lako!

Zadrugari su komentarisali odnos Dejana Dragojevića sa svojom porodicom, a Miljana Kulić poželela je da iznese svoje mišljenje na ovu temu, pa ga dokrajčila svojim izlaganjem.

- Nemam razloga da budem pristrasna, ljudi uvek nađu razlog da se pomire sa roditeljima. Biljana je u pravu, jer je Aleksandru David prevario, a Dalila je ta koja je povredila i ostavila Dejana. Ispada da su za sve bili u pravu. Sada se inati, on misli da je uzrok njegova porodica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalila bi svakako to uradila, i da su porodični odnosi bili fenomenalni. Celog života će se kajati, čuli smo da je njegova majka jako loše. Zamislite da joj se nešto dogodi, kajaće se celog života - rekla je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.