ŽANA I MARKO RASKINULI? Bivša zadrugarka stigla u Crnu Goru, od Markovića ni traga ni glasa, evo sa kim je

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 22:23

ŽANA I MARKO RASKINULI? Bivša zadrugarka stigla u Crnu Goru, od Markovića ni traga ni glasa, evo sa kim je

Evo sa kim se slikala po dolasku u Crnu Goru!

Bivša rijaliti učesnica Žana Đorđević, koja je navodno bila u ljubavnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom u četvrtoj sezoni, te tada ušla sa njom u Zadrugu, sada u šestoj sezoni stupila je u ljubavnu vezu sa Markom Markovićem.

Podsetimo, Marković je malo pred ulazak u šestu sezonu raskinuo vezu sa starletom i bivšom zadrugarkom Stanijom Dobrojević, te su ostali u dobrim odnosima, čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svedoči detalj da ga je ona dovezla u karantin pred ulazak u rijaliti.

Marković i Žana su objavili da su u vezi bez veze tokom rijalitija i mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, budući da nisu bili bliski, niti delovalo prisno kako zadrugarima, tako ni gledaocima.

Žana je govorila da ne želi intimnosti, čak ni poljubac pred kamerama zbog deteta u pubertetu koje je gleda od kuće, a opet ni to nije ubedilo zadrugare da postoji zaljubljenost među njima, pa su neretko i bili tema o kojoj se pričalo u Beloj kući.

Sada, nakon superfinala Zadruge, Marko se vratio u Crnu Goru, dok je Žana boravila u Beogradu.

Ono što je mnoge šokiralo je detalj koji je Đorđevićeva objavila na svom Instagramu, a to je da je ona stigla u Crnu Goru, ali da Marka nigde nema, da je nije sačekao po dolasku, pa su se pokrenule spekulacije i nagađanja o mogućem raskidu bivših zadrugara.

Kako se vidi na storijima, Žana je objavila da je sa drugaricom na večeri, a da li će joj se Marko pridružiti i da li su zaista raskinuli, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.