ŽANA I FILIP CAR SU NOVI LJUBAVNI PAR ZADRUGE? Uvrede se nižu na njen račun: “Lukava, bezobrazna…”

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 11:04

ŽANA I FILIP CAR SU NOVI LJUBAVNI PAR ZADRUGE? Uvrede se nižu na njen račun: “Lukava, bezobrazna…”

Mnogi smatraju da bi u tom slučaju bila ona stara poslovica: "Našao lonac poklopac", doj drugi kažu ne nikako.

Jedno preko puta drugog nalaze se Lepi Mića i Žana Omnia, a zadrugari glasaju koga od njih dvoje žele da vide u izolaciji. Izlagao je Mikica Bojanić, posle njega Ivan Dragić koji je podelio šokantne tvrdnje da su Car i Žana sledeći par Zadruge i da je Žana do ušiju zaljubljena u momka iz Crikvenice.

- O Žani sam prošle nedelje rekao svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenje, korektan odnos imamo i nemamo sukobe. Smatram samo da Žana nije iskrena u tom njiobom odnosu. Moj i Mićin odnos govori toliko da se nijednom nismo uvredili za 7 meseci. Pojedini su pokušavali naš odnos da predstave na ružan ančin, ali meni je bitno da narod vidi kako se ponašamo i šta pričamo. Mislim da je on dobar čovek. Mogao sam ja da se kačim kao pojedini, pa da se posvađam sa Mićom. On je bio vođa prve nedelje i rekao mi da naš odnos zavisi isključivo od nas, nema preko veze. Mislim da smo potencijalni priajtelji. Ostavljam Miću - rekao je Mikica.

- I dalje mislim da si lažov, folirant, lukava, iritantna, bezobrazna, da si sa Markom zbog rijalitija, sa Anom zbog podrške i kadra. Vešto te izbegavam hvala Bogu jer je veliko dvorište. Ubeđen sam da se više ložiš na Filipa i da bi sa njim ozvaničila vezu, a da Marka ne smatraš kvalitetnim momkom. Nemam nijedan kompliment da ti udelim, jače je od mene. Pre ulaska si me ti Mićo enrvirao, anveo sam te kao jednu od najiriantnijih osoba na snimanju profila, ali sam promenio mišljenje. Poštujem te i gledam kao roditelja, a zameram ti što se družiš sa Mikicom i Ivanom Marinkovićem. Šaljem Žanu - rekao je Dragić Ivan.

- Ja tebi imam šta da kažem, zgodan si do bola - rekla je Žana.

- Iako se ne nazivaju čoporom, nisam nijednom Miću video da se pravda i govori kako on ima isto mišljenje kao oni ili nema, dok oni celu noć to rade. Poslaću Miću jer bih voleo videti tvoje procente - rekao je Bilal.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.