ZALUDELA NAJPLAĆENIJEG JUTJUBERA! Baka Prase smuvao BIVŠU devojku Vuka Moba: Šta mi je ovo trebalo u životu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 23:19

ZALUDELA NAJPLAĆENIJEG JUTJUBERA! Baka Prase smuvao BIVŠU devojku Vuka Moba: "Šta mi je ovo trebalo u životu..."

Bila je na korak do udaje.

Popularni Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ozvaničio je svoju vezu sa novom izabranicom, fitnes instruktorkom Ivanom Ignjatović, a fanovima je predstavio lepšu polovinu u novom spotu za pesmu "Macan" i tom prilikom privukao pažnju pratilaca.

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on Dec 20, 2019 at 10:32am PST

- Baka i Ivana su ponovo počeli da se dopisuju tokom pandemije korona virusa i rekla mi je da je odlepio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njom pošto je mnogo zgodna, a on voli obline na ženama. U početku je mislio da će mu Ivana biti samo prolazna varijanta, međutim, poklopile su im se energije i varnice pucaju kada su jedno blizu drugog. Ivana je super lik, ali joj ponekad smeta što se Baka malo lagodnije izražava u svojim klipovima kada govori o ribama sa Instagrama, to je njegov posao i sve je to šou-biznis, ali ponekad Baka pretera, pa se ona naljuti, ali se brzo pomire - otkriva Ivanina prijateljica, a prenosi "Telegraf.rs".

A post shared by Ivana Ignjatovic (@ivana_njanja) on May 30, 2020 at 5:46am PDT

Ivana je objavila fotke sa Bakom Prasetom na kojima jutjuber grli dok nasmejano poziraju i time potvrdila spekulacije da su zajedno.

- Šta je ovo meni trebalo u životu - napisala je Ivana u opisu objave nakon čega su usledili brojni komentari u kojima su pratioci čestitali zaljubljenom paru na romansi koju su započeli.

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on May 30, 2020 at 5:00am PDT

U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.