ŽALOSNO! UCENJUJE PRODUKCIJU... Anđela razvezala jezik o porocima - ovo joj je sada neophodno u Zadruzi?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 17:33

"ŽALOSNO! UCENJUJE PRODUKCIJU..." Anđela razvezala jezik o porocima - ovo joj je sada neophodno u "Zadruzi"?!

Pljušte komentari na mrežama!

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić otkrila je šta je može jedino usrećiti nako raskida koji je imala sa Zvezdanom Slavnićem, a onda je sve prisutne iznenadila odlukom.

Đuričićeva ne krije koliko joj raskid teško pada, ali odlučila je da se vrati nikad jača, u čemu će joj pomoći alkohol, kako sam tvrdi.

- Potreban mi je alkohol da se razveselim tokom žurke, jer pogotovo sad ne mogu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opustim. Ovog utorka moram da popijem koju više, definitivno. Ja kad popijem baš sam pozitivan lik - rekla je ona, pa dodala:

- Vesela sam, raspoložena. To je tako kod mene. Šarmen, htela sam da ti kažem, ako želiš da operemo sad kupatilo, ona go*na mi se gade - rekla je Anđela.

- Ajde, može - dodala je Šarmen, a ispod videa su se nizali komentari.

"Žalosno!" "Ucenjuje produkciju vinom, jako bitna ličnost", "Je l' ovo beše Andja koja pre ove Zadruge nikada alkohol nije okusila", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.