ZAKRVILE LJUBAVNICE: Vrište jedna na drugu, samo što se ne PODAVE - Anđela I Maja na ivici ČUPANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 07:52

ZAKRVILE LJUBAVNICE: Vrište jedna na drugu, samo što se ne PODAVE - Anđela I Maja na ivici ČUPANJA!

Ne dolaze do daha od uvreda!

Tokom emisije Pretres nedelje, Maja Marinković zaratila je sa Anđelom Đuričić i to opasno.

Rat dve ljubavnice je ono što su gledaoci veoma dugo čekali, a njih dve se međusobno nisu štedele, nimalo.

- Ja imam svoje mesto i krevet od prvog dana, samo što mi je ovo bolesno. Kako je onda Ana trebala da se postavi prema njoj kada je došla - pričala je Maja.

- Ja sam tad bila ostavljena, mi smo tek posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesec dana ušli ponovo u vezu - vikala je Anđela.

- Ja neke stvari ne zaboravljam - kazala je Maja.

- I ja ne zaboravljam da si je tešila, a onda si spavala sa njenim mužem - odbrusila je Anđela.

- Ova vika ti kod mene ne prolazi. Meni je ovo presmešno, čovek ima pravo da spava gde hoće. Ja se ovde ne foliram, sve ovo mi vređa inteligenciju. Oni su sebe ovde pokazali, ja ne mislim da sam uradila nešto loše - rekla je Maja.

- Kako se osećaš obzirom da je on rekao da te ne prihvata kao ženu i da neće spavati sa tobom u istom krevetu? - upitala je Ivana.

- Ne uopšte, on i ja nismo krenuli u takav odnos - odgovorila je Maja.

- Ivana, znaš u čemu je razlika, što se ona ovde je*ala sa njim zbog rijalitija, a ja sam se iskreno zaljubila. Meni je Zvezdan rekao da ona ne može da spava u izolaciji zato što nije u stanju da sluša s*ks Cara i Aleks, kunem se da mi je to rekao - zaključila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.