ZAKOPALI RATNE SEKIRE - Nakon žestokih SVAĐA, Mateja iznenadio Taru OVIM gestom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 18:46

ZAKOPALI RATNE SEKIRE - Nakon žestokih SVAĐA, Mateja iznenadio Taru OVIM gestom (FOTO)

Oduševiće se!

Tara Simov i Mateja Matijević otpočeli su vezu pred kamerama u Beloj kući i gledaoci su imali prilike da prate njihov buran odnos. Nakon završetka rijalitija rešili su da stave tačku na njihovu vezu i Mateja je jednom prilikom izjavio da ne može da pređe preko toga što ga je Tara ogovarala kod rijaliti cimera.

Potom su se prepucavali putem medija i društvenih mreža, a u prilog tome da su u lošim odnosima govori i činjenica da su jedno drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blokirani na Instagramu.

Ipak, Mateja je sada odlučio da svoju bivšu dragu i nekadašnjeg cimera Milana Petkovića podrži. Poznato je da je Tara rešila da uplovi u muzičke vode, pa je snimila pesmu sa Milanom koja će uskoro ugledati svetlost dana. Mateja je u znak podrške okačio tizer sa njihovom pesmom. Ostaje da vidimo Tarinu reakciju kada bude saznala za ovaj njegov gest i da li će nakon ovog zakopati ratne sekire.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.