Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽAKE JE BILA ŽENA TIKE ŠPICA U PORODIČNOM BLAGU, A ONDA JE NESTALA: Malo ko zna šta su njih dvoje RADILI IZA KAMERA

U seriji je igrala lik supruge Tike Špica, kojeg tumači Predrag Smiljković, a zanimljivo je to da su njih dvoje bili i u pravoj vezi, i to dugogodišnjoj. “Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu”, rekao je jednom prilikom Predrag Smiljković, The post ŽAKE JE BILA ŽENA TIKE ŠPICA U PORODIČNOM BLAGU, A ONDA JE NESTALA: Malo ko zna šta su njih dvoje RADILI IZA KAMERA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVI GA ZNATE KAO MILIJA, A OVO JE NJEGOVO PRAVO IME!

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2019

Njegova pesma “Loca” za dva meseca ima preko 23 miliona pregleda na Jutjubu, a malo ko zna kako se Mili zapravo zove. Marko Milivojev je rođen 1994. godine u Mirijevu, a kako stoji na Vikipediji, nije završio srednju školu. Zajedno sa Surreal-om je početkom oktobra 2018. godine izdao EP “Malo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.