ZAKAZALA OPERACIJU: Miljana Kulić ide pod nož! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 10:46

ZAKAZALA OPERACIJU: Miljana Kulić ide pod nož! (FOTO)

Salo ide napolje.

Miljana Kulić se posle izlaska iz rijalitija "Zadruga 3" znatno ugojila, a sada je odlučila da to promeni. Ona planira da za mesec dana skine čak 40 kilograma, a to će joj poći za rukom uz pomoć liposukcije. O tome je obavestila svoje fanove putem Instagrama.

- Liposukcija je zakazana! Sa ponosom mogu da kažem da ću do kraja meseca imati 40 kilograma manje... 102-40=? - napisala je Miksi i dodala:

- Koliko je bolesnika koji podržavate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojku šro je Vladimiru Tomoviću gurala prst u zadnjicu, j**ala se sa dva muškarca u jednoj sezoni, je**o je deda u invalidskim kolicima za novac, oženjen. Baš zbog toga sam i MK, jer moj obraz je čist. A blago vama koji iza tastature vređate mene, a uzor vam je Iva, znači i vi ste takvi. Sa hirurgom sam danas imala konsultaciju i tvrdi da će moju kilažu dovesti do savršenstva, isto tako i usne. A ovo je za sve vas (emotikon srednjeg prsta) da vam Iva gurne u du*ence, kao što je i Tomoviću.

Nije baš jasno kakve veze Iva Grgurić ima sa mršavljenjem Miljane Kulić te je ova bivša zadrugarka spomenula baš pobednicu "Zadruge 3" u svom postu od liposukciji... Bilo kako bilo, ostaje da vidimo da li će Miljana zaista uspeti da za mesec dana skine neverovatnih 40 kilograma i vrati se u top formu.

Bivša i sadašnja žena Đoleta Đoganija se skinule i ZAJEDNO ZAMEŠALE: Vesna i Slađa rame uz rame, ne zna se koja je zgodnija (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.