ZAJEDNO U KREVETU: Krunićka dobila slom živaca, a Đekson i Mina - Ušla zbog SEKSA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAJEDNO U KREVETU: Krunićka dobila slom živaca, a Đekson i Mina - Ušla zbog SEKSA! (VIDEO)

Bilo je pitanje vremena!

Mina Vrbaški, sinoć se vratila u "Zadrugu" odlukom gledalaca. Iako je pred ulazak tvrdila da ništa neće imati sa bivšim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom sve se promenilo u toku noći.

Đekson se nije pozdravio sa Minom, ali su već posle nekoliko sati od ulaska njih dvoje završili u kazinu, a zatim i u istom krevetu. Zbog tog prizora, Jelena Krunić, sadašnja Đeksonova devojka dobila je napad panike i produkcija se potrudila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je što pre zbrine. Ona se jutros vratila u Belu kuću, ali sa Đeksonom nije komunicirala.

Nemanja i Mina nakon buđenja ponovo su se osamili u kazinu. Ovoga puta oni su pričali o Krunićki.

- Ona je ušla ovde da ima seks sa mnom - rekao je Đekson između ostalog, a Mina je potvrdno klimala glavom na njegove reči. Vrbaški je mazila i zaljubljeno gledala repera sve vreme dok su razgovarali.

Nakon toga oni su izašli u dvorište, a Mina je par puta poljubila Đeksona po licu, ali do povratnog poljupca nije došlo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.