ZAJEDNO NA JEDNOM JASTUKU, PONOVO! Anđela zavodi Zvezdana: Ti si najšarmantniji muškarac NA SVETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 17:39

ZAJEDNO NA JEDNOM JASTUKU, PONOVO! Anđela zavodi Zvezdana: "Ti si najšarmantniji muškarac NA SVETU!"

Ne može da mu odoli

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić ponovo su nikada bliži, te su sada završili zajedno u krevetu.

Jedno drugom su na jastuku govorili sve šta im je na duši, a ona mu je priznala kakav je on u njenim očima.

- Birali smo najpšarmantnijeg zadrugara. Ja sam navela tebe, naravno. Istakla sam da si poseban u svemu, jer si svima davao savete i bio tu za njih. Jedan od najomiljenih zadrugara u Beloj kući. Istakla sam da ne treba da ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sude iz odnosa sa mnom, nego kako se ponašaš izvan toga. Čovek od četrdeset šest godina može da šarmira svaku, a ne samo mene. Kazala sam da si ti neko ko je najposebniji muškarac u mom životu. Istakla sam da i pored toga što si sa mnom, ti si neko koga ja gledam kao najšarmantnijeg - rekla je Anđela.

- Lepo - dodao je Zvezdan.

- Ne budeš li bio na prvom mestu, ne treba niko više da glasa za mene. Ti si najšarmantija osoba na svetu - kazala je Anđela.

Kako je ova scena izgledala, pogledajte u narednom videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.