ZAJAPURILA SE OD BESA: Matoru DRUG isprovocirao pitanjem - MC Aleks dodala ulje na VATRU! Ori se Bela kuća!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 16:26

ZAJAPURILA SE OD BESA: Matoru DRUG isprovocirao pitanjem - MC Aleks dodala ulje na VATRU! Ori se Bela kuća!

Ne smiruje se

U emisiji "Pitanja starih zadrugara" Bane Čolak postavio je sledeće pitanje svojoj drugarici Jovani Tomić Matoroj.

- Da li si shvatila ono što sam ti ja pričao i što sam te kljucao? - pitao je Bane.

- Ako je neko bio protiv toga, to su bili Miki i Bane Čolak. Nisam trebala da spustim loptu, samo sebi škodim. Nju svakako boli uvo, ja na kraju naje**m - rekla je Matora.

- Očigledno oni spolja vide nešto drugo, čim je on naziva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivšom partnerkom - dobacio je Đedović.

- Sve ono što sam rekla i što sam pričala, tako je bilo. Nisam ja očekivala. Ne znam da li je nešto loše u mom izlaganju, a ona i dalje - nastavila je Tomićeva.

- Ja nisam bivša partnerka niti kombinacija, a to kakva je MC Aleks. Bane je bio dobar sa mnom i neke stvari mi je pričao kad je u pitanju Jovana. Nikad nije bio za taj odnos, ali smo imali korektan odnos - skočila je MC Aleks.

- Prvo, Bane ima pravo da postavi pitanje, jer je bio tu. Nisam ja to pričala, to je pričala i ona. Meni je muka od nje, jer je ona meni pričala, a ja sam pristala da nemamo poljubac, da ćemo probati napolju. Verovala sam u ono što mi priča. Treba da joj budem muka od same sebe - dodala je Tomićeva.

- Ajde odj**i je**te - rekla je MC Aleks.

- Ona me krivi kao da sam ja to pričala. Ima pravo da kaže i pita ko šta hoće. Je l' sam ti ja kriva za to? Što si klimala glavom? Nisam te ja terala da klimaš glavom. Nema potrebe za ovom arogancijom - urlala je Matora.

- Vidiš šta ona pravi. Krenem u sobu, odj**i od mene.Unazad pokušavaš da napraviš od mene još većeg monstruma - rekla je MC Aleks.

- Ja kažem da ću da završim, pa nek laprda. Pusti me jednom, ako vidiš da ja spuštam loptu, ne moraš me svaki put uvrediti - rekla je Matora.

- Moja drskost mislim da je opravdana, jer da ja krenem da spuštam loptu, protumačila bi u glavi da je ne znam šta. Nije planski, ona je meni mozak isprala, jesam i ja njoj. Sinoć sam rekla Neveni, ono što se desilo sinoć, meni se to dešavalo mesecima. Moj bezobrazluk će se nastaviti- istakla je Bajićeva.

Dejan Dragojević je dobio reč kako bi prokomentarisao ovu temu.

- Džabe Matoroj, Miki joj govori od početka. Ona samo traži razloge, pogotovo od Nevene. Trebala je da napravi distancu - rekao je Dejan.

- Meni Matora zamera kada se distanciramo - ubacila se Nevena.

- Da demantujem Nevenu Savić, to je bilo pre tri meseca, dok nije bilo da je ovo Aleks iznela - skočila je Matora.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.