ZAJAHAO RUSKOG VODITELJA U PROGRAMU UŽIVO! Miloš Biković potpuno podivljao, gledaoci ostali U ŠOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 19:04

ZAJAHAO RUSKOG VODITELJA U PROGRAMU UŽIVO! Miloš Biković potpuno podivljao, gledaoci ostali U ŠOKU!

Glumac demonstrirao svoje umeće!

Glumac Miloš Biković već godinama uspešno gradi jednako slavnu karijeru u Rusiji, gde je kao i ovde, vremenom postao jedan od napopularnijih glumaca.

Ne samo što je lep i veliki gospodin, već je i vrlo talentovan i harizmatičan. Međutim, nekada ume da se zanese.

Miloš je gostovao u jednoj tamošnjoj emisiji i tom prilikom voditelju otkrio na koji način glumci vode ljubav u filmovima.

- Ljudi misle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kada snimaš te scene to je divlje, ima mnogo strasti, a u stvari izgleda ovako - počeo je on, a onda na kauču počeo da objašnjava.

Voditelj je odmah skočio, pa legao ispod Bikovića, koji je nastavio sa objašnjavanjem kako ništa nije opušteno kao što svi misle, te da kada taman krene akcija, režiser sve zaustavi i ponaša se kao da glumci i ne postoje, vodeći računa u tom momentu o osvetljenju ili rakursu kamere.

A post shared by GLUMCI. HUMOR. INTERVJU. (@kafa_sa_zvezdama)

Međutim, ništa nije bilo previše vulgarno, svi su se od srca nasmejali ovoj situaciji u kojoj se popularni glumac često nalazi, s obzirom da često glumi velike zavodnike. Gledaoci su na trenutak bili šokirani, ali su se svi na kraju smejali od srca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.