ZAJAHALA NOVOG DEČKA - Kija uslikana kako NASRĆE na svog momka OTPOZADI - briga je za JAVNOST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 00:25

ZAJAHALA NOVOG DEČKA - Kija uslikana kako NASRĆE na svog momka OTPOZADI - briga je za JAVNOST!

Ovaj čovek joj je definitivno ukrao srce.

Ljubavni život bivše zadrugarke Kije Kockar je intrigantan kao i njena karijera. Njen emotivni život sa velikom pažnjom prate i gledaoci kao i novinari.

Iako već duže vreme tvrdi da je singl, ipak je, kako se priča, jedan muškarac uspeo da osvoji njeno srce. A koliko u tome uživaju svedoči i slika do koje smo došli.

Naime, Kija Kockar se pojavila na jednom trodnevnom festivalu gde su se okupili nostalgični >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi prema nekim davno prošlim vremenim.

Pevačica se obukla u skladu sa tamatikom večeri i njen stajling je nalikovao na tinedjž izgled iz devedestih kada su sve devojčice maštale da izgledaju ili kao Kristina Agilera ili kao Britni Spirs.

Ipak, nas je više privuklo koliko je Kija bila raspoložena, a razlog sreće se nalazio pored nje - momak, za koga svi nagađaju da je osvojio njeno srce.

Ona ga je tokom čitave večeri oboručke grlila kao omiljenog plišanog medveda.

Nadamo se da će Kockareve imati više sreće sa ovim momkom nego sa prethodnim.

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.