ZADRUGARKE OSUNČALE GRUDI: Luni Đogani PORASLE? Tračica je STISLA - BR*DAVICE hoće iz mini kupaćeg!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARKE OSUNČALE GRUDI: Luni Đogani PORASLE? Tračica je STISLA - BR*DAVICE hoće iz mini kupaćeg!

Opala!

Luna Đogani, Rebeka Popović, Sanja Stanković, Mina Vrbaški i Ljuba Pantović  iskoristile su sunčani dan za uživanje u dvorištu, a temperaturu su podigle do usijanja kada su zaplesale u kupaćim kostitima.

One su odlučile da pokažu svima kako treba da se iskoristi bazen, raspoloženje i lepo vreme, pa su, odmah posle buđenja, ušle u bazen i pokazale ono što najbolje umeju.

Kako je Ljuba Pantović najstarija među njima, svi su komentarisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen fenomenalan izgled, i to da izgleda gotovo bolje nego daleko mlađe koleginice iz rijalitija.

Sanjini silikoni su takođe bili u prvom planu, dok su Lunine bradavice htele da izlete iz minijaturnog kupaćeg.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.