ZADRUGARKA ODBAČENA OD OSTALIH - Niko je ne primećuje od kada se posvađala sa Dejanom! Osamila se

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 13:24

ZADRUGARKA ODBAČENA OD OSTALIH - Niko je ne primećuje od kada se posvađala sa Dejanom! Osamila se

Nije se snašla!

Dia Kostić se subotu uselila na velelepno imanje i postala ravnopravni učesnik brutalne sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruge 5".

Ona je po samom ulasku potkačila Marka Osmakčića i otkrila mnoge stvari o njemu, a onda nastavila se raskrinkavanjem te se okomila na bivši bračni par Dragojević.

Ona je ovog popodneva odlučila da sedi sama ispred kuće i sunča se daleko od svojih cimera, dok je većina njih bila kraj bazana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon velike svađe sa Dejanom Dragojevićem, zadrugari su počeli da se udaljavaju od nove zadrugarke i da pričaju kako im njena energija ne prija. Da li je to znak da se ona nije dovoljno dobro uklopila sa ukućanima, ili joj danas nije dan, ostaje nam da ispratimo.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Zadruga 5 - Dia Kostić pobegla od svih - 19.05.2022. pic.twitter.com/40ISBziA7A

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) May 19, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.