ZADRUGARKA NAPUSTILA RIJALITI - ipak, neće biti deo finalne večeri: Stiglo obaveštenje da je izbačena

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 08:20

ZADRUGARKA NAPUSTILA RIJALITI - ipak, neće biti deo finalne večeri: Stiglo obaveštenje da je izbačena

Ali jedan u grad se raduje što će da je gleda.

Poslednja noć pred finale je opet bila rezervisana za izbacivanje, a Ivana Šopić je ušla kako bi otkrila ko je za zauzeo 19. mesto u najgledanijem rijalitiju.

 Prvog kojeg je Ivana podgila bio je Lazar Čolić Zola.

- Mislim da sam zaslužio visok plasman, ali mi se ide kući. Bio sam kreativan, pokazao sam i emociju i avantru. Bio sam i provokator i to mi je okej, a za mene je pobeda jer sam ovde - dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Zola.

Naredna koju je Ivana podigla je Slađa Lazić,.

- Nije mi svejedno, ali drago mi je što sam do ovde došla. Zola je zalsužio da bbude ovde, za mene se nije borio, ali je bio osuđivan. POkazao se kao pravi muškarac - rekla je Slađa.

- Ja sam se ove godine pokazao kao Bog. - dodao je Zola.

- Meni ne bi bilo drago da slađa napusti dana pred superdinale. One pokazala kako može da se stekne prijatelj u Zadruzi. Isto tako i Zolino i Filipovo prijhateljstvbo je pravo - rekla je Maja-

Naredni koji je podignut bio je Nenad Lazić Necam ali je on bio siguran, naime, Zadrugu 6 napustila je Slađa Lazić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.