ZADRUGARI U ŠOKU I SUZAMA ZBOG IZBACIVANJA - ne mogu da veruju da on napušta Zadrugu, gorak osmeh gubitnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 07:57

ZADRUGARI U ŠOKU I SUZAMA ZBOG IZBACIVANJA - ne mogu da veruju da on napušta Zadrugu, gorak osmeh gubitnika

Igra nije imala uticaja.

Nakon što je pušten profil duelista, tj. Maje Marinković i Stefana Radića Rodnog, voditelj Marko Đedović otišao je do izolacije.

Tom prilikom nominovani učesnici zaputili su se ka sali kako bi videli koju igricu im je danas spremio Veliki šef.

Kuglice koje kolutaju niz sto i ko više poena skupi, tom takmičaru se dupliraju glasovi. Uprkos velikom Majinom trudu, Rodni je odneo pobedu sa osvojienih 310 poena, dok je Maja skupila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 140 poena.

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević uzeo kovertu sa glasovima, preneo ih je Marku, koji ih je potom saopštio zadrugarima.

Jedno od vas dvoje ima 91, a drugo ima devet odsto. Večeras se zadrugari opraštaju s Rodnijem - saopštio je Đedović, te su zadrugari skočili da se pozdrave s njim.

Ceo video prilog pogledajte OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.