ZADRUGARI OTVORENO PROGOVORILI O KILAŽI: Matora dodala 15 kg, a Minina izjava ostaviće vas bez teksta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARI OTVORENO PROGOVORILI O KILAŽI: Matora dodala 15 kg, a Minina izjava ostaviće vas bez teksta

Mnogi imaju ovaj problem.

Poznato je da mnoge zadrugarke imaju problem sa viškom kilograma dok su u "Zadruzi" i nakon nje, dok su neke bile obasute pozitivnim komentarima zbog karaktera i volje da svoju vitku liniju zadrže i nakon višemesečnog učešća u rijalitiju pod određenim uslovima.

Jovana Tomić Matora danas je pokrenula temu o gojaznosti, koju nije mogla da iskontroliše, pa priznala da je najviše kilograma dobila otkako je postala učesnica Zadruge 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa sve do danas.

- Od prve Zadruge, pa do danas ugojila sam se 13 kilograma. Teško je skinuti toliko kilograma, realno - rekla je Matora.

I kilaža Mine Vrbaški varirala je konstantno, pa su je svi mogli videti u svakakvim izdanjima, ali ovoga puta je jasno otkrila koliko ima kilograma.

- Ja kad sam se merila poslednji put, skoro, imala sam 70 kilograma - rekla je Mina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.