ZADRUGARI OŠTRO OSUDILI RELJIĆA: Rekao da se ne seća svojih reči, a onda PRIZNAO OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARI OŠTRO OSUDILI RELJIĆA: Rekao da se ne seća svojih reči, a onda PRIZNAO OVO (VIDEO)

Preterao je!

Marko Đedović i Dalila Dragojević su osudili Filipa Reljića jer je uputio nepristojne reči svojoj bivšoj devojci Jeleni Krunić.

Tara Simov otkrila je šta je Filip rekao o svojoj bivšoj.

- Rekao mi je: "Vidiš li Mateju i Jelenu i on kao, ma pusti ih u p*zdu materinu nek je izj*be Mateja. Onda će ispasti da je j*bala cela fantastična četvorka - reči su koje je ispričala Tara Jeleni Krunić.

Reljić se prvo pravdao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to rekao iz revolta i da to nije njegov vokabular, a onda je pred zadrugarima priznao kakve psovke je uputio sestri Sari Reljić zbog čega ona nije razgovarala sa njim nedelju dana.

- Ja sam rekao Sari jednom u životu da p*ši k*rac i sedam dana nije pričala sa mnom. Ja ne koristim psovke. To je bila šala - pravdao se Filip.

- Šta je šala, to da hoćete da k*rate bivšu devojku. To je jezivo što si rekao - prebacio je Đedović Filipu.

- To je iz revolta i da sam rekao ne sećam se - branio se Reljić.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.