ZADRUGAR ZAPROSIO MARIJANU ZONJIĆ - javnost nije znala da su zajedno: Spustio se na kolena i pitao je

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2023, 23:56

ZADRUGAR ZAPROSIO MARIJANU ZONJIĆ - javnost nije znala da su zajedno: Spustio se na kolena i pitao je

Sve sipričala!

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić gostovala je u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji kod voditelja Stefana Miloševića Pande i Sanje Stanković.

Marijana je otkrila šta misli o Marku Janjuševiću Janjušu, te je tom prilikom ispričala kako ju je on nedavno zaprosio.

- Imali smo mi neke sukobe. Dolazio je u jedan klub da bi se pomirio sa mnom, doneo prsten, kroz zezanje se spustio na kolena i zaprosio me, naravno to je bila njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šala. Ovakav Janjuš mi se sviđa da se sprda sa njima, sve bi volele da budu sa Janjušem. Maji se ne sviđa više Janjuš, a Aleksandri se još malo sviđa. On sebi neće dozvoliti vezu sa bilo kim, voli Maju i dalje. Da Car nije unutra, možda bi se i pomirili, ali ovako to Janjuš sebi neće dozvoliti - rekla je Marijana.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.