ZADRUGAR IM POVERIO TAJNU - Evo čime će se BAVITI kad izađe! Da li će se snaći?! Setili su se i nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 13:05

ZADRUGAR IM POVERIO TAJNU - Evo čime će se BAVITI kad izađe! Da li će se snaći?! Setili su se i nje

Nije kasno da krene tim putem.

U dvorištu su se izdvojili Mateja Matijević, Gagi Đogani i Zorica Marković. Mateja je pričao da želi da se posveti pevanju kad izađe iz rijalitija i da izgradi pevačku karijeru, a u tome su ga podržali Gagi i Zoka.

- Meni je najbitnije da to volim, nije mi mrsko. Kad je "Zadrugovizija", ja sve vreme učim tekst, nije mi teško - rekao je Mateja.

- Ma što mrsko, imaš 23 godine. Ako si aktuelan i radiš u dijaspori, to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ozbiljna lova. Ranije ti zabavnjaci nisu išli u dijasporu, narodnjaci da. Pola aviona, sve narodnjaci. Od zabavnjaka, na prste da izbrojiš. A sada imaš i narodnjake i mnogo novokomponovanih i cena im je velika - rekao je Gagi.

- Teodora je pametno uradila. Dobro, ona je i pre ulaska imala karijeru, ali je disciplinovana, pametno je odradila - rekla je Zorica.

- Da, ali je ona je isto u "Zadruzi" pokazala da voli da peva, igra. Sa 20 godina uživa u tome , lepa, zgodna, puna elana. Ja sam verovao u nju. Još je mama stajala iza nje - rekao je Gagi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

BONUS VIDEO: ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.