ZADRUGA za njih nije gotova! Nakon što su se Luna i Marko pomirili, evo sa KIM provode vreme! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGA za njih nije gotova! Nakon što su se Luna i Marko pomirili, evo sa KIM provode vreme! (FOTO)

Prijatelji zauvek!

Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su pred milionskim auditorijumom priznali da su dali svojoj ljubavi još jednu šansu i odlučili da se na obaziru na maliciozne komentare.

Iako su sa svojim cimerima proveli 10 meseci u "Zadruzi",  njima oni očigledno mnogo nedostaju, pa su večeras odlučili da se okupe.

Naime, Ana Korać je objavila fotografiju kako uživa u druženju sa svojim dečkom Davidom, ali i sa Lunom i Adamom Đogani, Markom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miljkovićem i Savom Perovićem.

Ona je pored fotografije stavila i emotikon srca, pa je očigledno da su uživali u zajedničkom društvu, a i ostali zadrugari su na svojim profilima podelili istu fotografiju.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.