ZADRUGA MI JE PROMENILA ŽIVOT! Nakon hapšenja Fran Pujas otvorio dušu, pa URNISAO ovu zadrugarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

"ZADRUGA MI JE PROMENILA ŽIVOT!" Nakon hapšenja Fran Pujas otvorio dušu, pa URNISAO ovu zadrugarku

"Zadruga" me je puno ojačala psihički i emotivno, kao i toleranciju."

Bivši zadrugar Fran Pujas gostovao je u jednoj emisiji gde je komentarisao aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Na početku je prokomentarisao ponašanje Milice Veselinović prema Filipu Caru.

- Iskreno, Milicu nisam pratio, više sam glavne teme. Ponizila se dosta u situaciji sa Carem, jeste razlika što nije u vezi, ali trča i ponižava se. Kako se pokazala prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone, očekivali smo od nje, ali nije takva ove sezone. Zna da bude oštra na jeziku, ali mislim da joj ponižavanje sa Carem nije potrebno, na maksimalno. On je ponižava, a i ona sama sebe - govorio je Fran.

- Da li se slažem da je bila zanimljivija zbog Mensura? - upitala je Ana.

- Bila je drugačija i spontanija. Mislim da je to prvo, pravo i iskreno učešće - dodao je Darko.

- Sve što se iskreno dešava budu najbolje priče. Vidi se da je prava priča i to ljude zanima, bilo loše ili dobro. Kad je nešto istinski to će ljudi da gledaju. Prva sezona mi je bila turbulentna, bila je priča kakva je bila, nisam mogao da se kontrolišem. U drugu sezonu sam ušao da pokažem da sam normalan dečko i nekad reaguješ bez da razmisliš, što nije pametno, ali takva mi je bila prva sezona - govorio je Fran.

- Stvarno si bio mlad, blentav dečak koji je željan svega i zato su te zavoleli. Bio si ranjiv i slab, znao si da se rasplačeš i da te povrede neke stvari - dodao je Darko.

- "Zadruga" me je puno ojačala psihički i emotivno, kao i toleranciju. Meni je "Zadruga" promenila život, mene kao osobu, otvorila su mi se mnoga vrata. Verujem ko želi "Zadruga" bi dosta pomogla, možeš da rasteš kad izađeš iz zone konfora. Nađeš se u situacijama u kojima se nikad pre nisam našao - nastavio je Pujas.

- Da nisi ušao u "Zadrugu" tad kako bi sad izgledao tvoj život? - upitao je Darko Tanasijević.

- Jako loše, ja sam više puta pričao sa prijateljima, ja da nisam ušao u "Zadrugu" ne znam gde bi me život odveo, bio sam mlad, lud i nezreo, nisam imao normalne stavove i razmišljanja o životu. "Zadruga" mi je na bolje promenila život na 100% u više sfera - govorio je Fran.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.