ZADRUGA I PAROVI SU OKUPILI LJUDSKI ODRON SA MARGINE DRUŠTVA! Vesna Rivas žestoko oplela po rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 08:47

"ZADRUGA I PAROVI SU OKUPILI LJUDSKI ODRON SA MARGINE DRUŠTVA!" Vesna Rivas žestoko oplela po rijalitiju

"Plitki mozgovi, ograničenih shvatanja i stvorenim najboljim štitom od sopstvene gluposti i plitkosti, zvan ego."

Pevačica i bivša rijaliti učesnica "Parova", i "Farme" koja se emitovala na Pink televiziji pre "Zadruge", Vesna Rivas, oglasila se za medije te žestoko oplela po rijaliti formatima, opisujući ih kao ljudske odrone i ljude sa margine.

Podsetila je, potom, da je u šestoj sezoni Zadruge bilo najviše diskvalifikacija takmičara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nedavno je Željko Mitrović baš u "Zadruzi" najavio mogućnost da će ovo biti poslednja sezona ovog rijalitija. Tada su gledaoci mogli da primete unezverena i zabrinuta lica samih učesnika.

- Mrtva trka! Gledaoci praćenjem programa i šerom, samo dokazuju koliko smo se otuđili, sve manje druženja sem preko društvenih mreža i rijalitija. A sve ih interesuje i sve zapaze, ko se umio, ko je šta jeo, ko od koga pozajmljuje, ko je koliko s*ksualno aktivan i komentarišu, najgnusnije, što u lice nikada ne bi smeli nikom svom da kažu, ni komšiji, ni kolegi ni članu familije - rekla je Vesna za "Nemazabranjenih.rs", pa se potom osvrnula i na učesnike.

- Poslednji serijali, i "Parova", a evo sada i "Zadruge", okupiše sam ljudski odron iz krugova sa margine društva. Ova poslednja "Zadruga" beleži više diskvalifikacija nego svi predhodni serijali zajedno. Dokaz je to koliko su svi ti pojedinci, koje je upravo stvorio rijaliti u neka imena, postali oholi, bahati, bezobrazni, bez trunke poštovanja ičega. Naučile čavke da izgovaraju "na TV smo sa nacionalnom frekvencijom", ali čavkama nikako da prodre do mozga šta to i znači i kako da poštuju ponašanjem i delom... Plitki mozgovi, ograničenih shvatanja i stvorenim najboljim štitom od sopstvene gluposti i plitkosti, zvan ego.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.